Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 070 - 360 64 29
  • infodesk@faberverzekeringen.nl
  • 070 - 361 72 07
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Het zekere voor het onzekere met de Evenementenverzekering

U hebt alles gedaan om uw feest tot een succes te maken. Met de Evenementenverzekering van Europeesche Verzekeringen neemt u het zekere voor het onzekere en kan het feest beginnen.

Het feest of evenement moet een succes worden. Maar ondanks uw inzet kan er van alles gebeuren waardoor dit helaas mislukt. De zaal brandt af of de ingehuurde artiest komt niet opdagen wegens ziekte. Afstel of uitstel kost u heel wat geld. Tegen de financiële tegenslagen bent u met de Evenementenverzekering op maat beschermd.

Altijd goed verzekerd

De Evenementenverzekering is voor iedereen die een evenement organiseert in Nederland, variërend van verjaardagsfeesten en braderieën tot sporttoernooien en popconcerten. De verzekering vergoedt de financiële schade die ontstaat wanneer uw evenement niet door kan gaan, onderbroken wordt of plotseling moet worden gestaakt. Er zijn zes dekkingen (zoals oa. aansprakelijkheid, ongevallen en het niet verschijnen van personen) die afzonderlijk of in combinatie verzekerd kunnen worden. Ook een aparte regendekking is af te sluiten.

Vragen, wij helpen u!

Tel.nr. 070-360 64 29
E-mail servicedesk@faberverzekeringen.nl