Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 070 - 360 64 29
  • infodesk@faberverzekeringen.nl
  • 070 - 361 72 07
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Met onderstaande module kunt u op een heel eenvoudige manier berekenen wat de verzekerde waarde van uw inboedel zou moeten zijn. Sterker nog, de meeste Verzekeringsmaatschappijen geven hiermee een garantie tegen onderverzekering af.

Een veilig gevoel.

Inboedelwaardemeter

De Inboedelwaardemeter van het Verbond van Verzekeraars is een hulpmiddel om op eenvoudige en objectieve wijze de waarde van uw inboedel vast te stellen. Met name voor het geval dat u een Inboedelverzekering wil afsluiten of wijzigen.
Het puntensysteem van de Inboedelwaardemeter is gebaseerd op de uitkomsten van een onderzoek naar de waarde van de inboedel van een groot aantal huishoudens in Nederland. Dit onderzoek heeft uitgewezen dat de inboedelwaarde vrij naukeurig kan worden vastgesteld aan de hand van de leeftijd en inkomen van de hoofdkostwinner, de samenstelling van het huishouden en de oppervlakte van de woning.

Let op! De Inboedelwaardemeter kan alleen gebruikt worden als het netto maandinkomen van de hoofdkostwinnaar maximaal € 4.850 bedraagt en/of het woonoppervlak niet groter is dan 300 m2.

Let op! De Inboedelwaardemeter is uitsluitend bedoeld als hulpmiddel om de waarde van uw inboedel globaal vast te stellen: de uitkomsten kunnen daarom niet gelden als getaxeerde waarde in de zin van de Wet. Daarnaast wordt geadviseerd om deze Inboedelwaardemeter alleen te hanteren in combinatie met een verzekering met garantie tegen onderverzekering.

Komt u er niet uit? Bel ons dan even, wij helpen u graag verder.
U kunt ons bereiken via tel. 070 - 360 64 29 (keuze 2) of via e-mail op servicedesk@faberverzekeringen.nl

Algemene vragen
Bijtellingen (indien deze niet apart zijn verzekerd)

Gegevens verzekeringnemer
Dit formulier werd digitaal ingevuld via de website van Faber verzekeringen Voor zover nodig wordt Faber verzekeringen hiermee door de aanvrager gemachtigd dit formulier namens hem/haar rechtsgeldig te ondertekenen.

Puntentelling
+
+
+
x

En wanneer u alle vragen hebt beantwoord en op 'verzenden' drukt, krijgen wij de gegevens direct digitaal binnen. Wij kunnen ze dan onmiddellijk verwerken.

Gelijktijdig ontvangt u een kopie in uw eigen e-mailbox. Dan weet u zeker, dat ook wij de gegevens hebben ontvangen.

Wij maken het u graag gemakkelijk.