Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 070 - 360 64 29
  • infodesk@faberverzekeringen.nl
  • 070 - 361 72 07
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

De Bruiloftverzekering: het zekere voor het onzekere

Uw huwelijksdag is tot in de puntjes geregeld. Toch kan er altijd iets tussenkomen; mensen die voor het feest belangrijk zijn, kunnen ziek worden. Een getuige bijvoorbeeld, of de ceremoniemeester, of de receptieruimte komt blank te staan. Zulke gebeurtenissen kunnen ervoor zorgen dat het feest veel te vroeg moet worden gestaakt of zelfs helemaal niet door kan gaan.

Heel vervelend allemaal, maar het wordt nog vervelender als u ook nog eens voor alle kosten moet opdraaien. Daarom is het verstandig om deze kostbare dag goed te verzekeren; met de Bruiloftverzekering van Europeesche Verzekeringen neemt u het zekere voor het onzekere om er een onvergetelijke dag van te maken.

De Bruiloftverzekering vergoedt namelijk de financiële schade die u lijdt wanneer de bruiloft niet door kan gaan, onderbroken wordt of plotseling moet worden gestaakt door omstandigheden waar u geen invloed op heeft, zoals brand of waterschade. Naast deze dekking kunt u zich ook verzekeren tegen het niet verschijnen van onmisbare personen, ongevallen en schade aan objecten (huwelijkscadeaus).

De verzekering is voor paren die gaan trouwen en voor paren die hun huwelijksjubileum in Nederland vieren. De kostbare trouwdag kunt u tegen een scherpe premie verzekeren bij de Europeesche Verzekeringen.

Vragen, wij helpen u!

Tel.nr. 070-360 64 29
Email servicedesk@faberverzekeringen.nl